Ígérem, hogy utolsóelőtti posztomat írom erről a fantasztikus találmányról, de úgy gondoltam, talán segíthetek azon honfitársaimnak, akik nem tudják eldönteni, hogy valóban hívők-e, íme a tízparancsolat:

 

1. Szponzorod, instruktorod legyen a te Istened!

2. Ne tájékozódj, különösen szakmai fórumokról!

3. Küldj be sok pénzt! Most!

4. Tisztelt a Nemzetközi Világbirodalmat, mely most leszállt közénk!

5. Sose kételkedj a rendszerben, még akkor se, ha kínainak tűnik!

6. Terjeszd az igét, bármi áron!

7. Negligáld az elnyomó hatóságokat és az unalmas jogszabályokat!

8. Ne hagyj ki egyetlen "istentiszteletet" sem, irány a Művház!

9. Ne ess a mohóság bűnébe, hagyd bent a jövedelmed minél tovább!

10. Tarts ki a végsőkig, az Apkolalipszisra is mi áruljuk a Jogokat!

 

hülyeségszint: (4/5)
szerintetek: (3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://kioktato.blog.hu/api/trackback/id/tr731582109

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ScienNet - inkább hittek benne 2010.03.09. 13:46:15

A jó pap is holtáig tanul. Nos eddig szokták csak idézni, de a teljes közmondás: ... és mégis hülyén hal meg. Hinni, vagy egy kicsikét gondolkozni? Állítólag már 440 000 ember volt a  ScienNet "vásárlói klub" tagja, amikor a hatóságok fe...

Trackback: MLM - Áldás vagy átok? 2009.12.13. 18:09:43

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a médiában - főleg a ScienNet körüli történések miatt - az MLM-el foglalkozó cikkek, írások, vélemények. Mind az ellenzők, mind az MLM rendszerek hívei megfogalmazták érveiket.A blog célkitűzése, hogy a szerzői jogok...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IrishOak 2009.12.09. 21:50:41

tetszett:-) arra lennék még kíváncsi, hogy a "vidék" vs."főváros" viszonylatban a befíroltak között mik az arányok.
Tartok tőle, hogy a hülyeségfaktor nagysága a település nagyságával fordítottan arányos.

de olvastam egy felháborítót is: objektivszcn.blog.hu/2009/12/01/egy_szcientologus_kozossegen_beluli_reakcio_a_sciennet_ugyre
... hogy a xenuhívők mekkora barmok -régről tudom, de hogy még most is átvernek egymást.Kiosztanék pár pofont nekik is.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.01.13. 13:47:32

Nekem, mint a vallaskritika.virtus.hu főszerkesztőjének különösen tetszett ez az írás.Lehet, hogy be is idézem ebbe az írásomba:

vallaskritika.virtus.hu/index.php?id=room&aid=84424

kioktató · http://kioktato.blog.hu/ 2010.01.13. 17:12:06

@IGe: köszönöm, örülök, hogy tetszett!

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.03.09. 13:45:23

"Tartósan szünetel a Sciennet
2010. február 26. - péntek 13:58
Címkék: csalás, eljárás

A közeljövőben nem várható a ScienNet szerver ismételt üzembe helyezése - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) az adócsalás miatt indított nyomozás jelenlegi adatait ismertetve.

A közlemény szerint a ScienNet International LLC magyarországi tevékenységével kapcsolatban - a jelenlegi adatok alapján - különösen nagy mértékű adóhiányt okozó adócsalás bűntett elkövetése állapítható meg, amely miatt a nyomozó hatóság gyanúsítottként hallgatta ki a társaság meghatalmazott képviselőjét.

A VPOP november 20-án rendelt el nyomozást a Washingtonban bejegyzett cég magyarországi tevékenysége miatt. A társaság képviselője 2009. november 27. óta előzetes letartóztatásban van, a határidőt a bíróság a héten hosszabbította meg három hónappal.

Üzemen kívül

A nyomozás során megállapították, hogy a weboldal - amelynek elérése a www.sciennet.com oldalon keresztül volt lehetséges - egy Magyarországon elhelyezett szerveren üzemelt. A szervert a nyomozó hatóság lefoglalta, annak nagy mennyiségű adattartalmát teljes egészében le kell menteni, ki kell értékelni, ezért a közeljövőben nem várható a szerver ismételt üzembe helyezése.

...
Az előzetes adószakértői vélemény adatai alapján a cégnek 2008-ban több adónemben összesen mintegy 960 millió forint adót kellett volna bevallania és befizetnie a költségvetésbe. A vámhatóság korábbi közlése szerint a bonyolult, speciális törzsvásárlói közvetítéssel foglalkozó vállalkozás tevékenységét kizárólag Magyarországon fejtette ki, egy erre a célra itt bejegyzett, azonos tulajdonosi körrel rendelkező vállalkozást felhasználva. A cég adófizetési kötelezettségének a bejegyzés szerinti országban sem tett eleget, adószámmal nem rendelkezik.

A törzsvásárlói közösséget működtető online rendszer három évvel ezelőtt indult el Magyarországon, ahhoz azóta 440 ezer vásárló és több mint tizenegyezer cég csatlakozott.
Forrás: MTI"

www.fogyasztok.hu/cikk/20100226/sciennet-botrany-szervert-nem-helyezik-uzembe
süti beállítások módosítása