Sajtszagú barakk

2009.06.08. 23:10

No mit kíván a magyar nép, miután jól kiszavazta magát vasárnap délután?

Persze hogy trappista sajtot. A politikai korrektség jegyében kifejezetten magyar terméket, viccesen alacsony áron, 576 Ft-ért, a tizenhárom éves Penny Market szervezésében.

Természetesen mindenki meg van róla győződve, hogy a készletek végtelenek, és amikor szembesülünk vele hogy nem, akkor jön a jó öreg verekedés-lökdösődés, GVH-nál feljelentés.

Szeretném megkérdezni a tisztelt sorbanállóktól, hogy hatszáz forintért megérte-e összetapostatni, előállíttatni, órákon át várakoztatni magukat, illetve mi a francot kezdtek volna egy kiló sajttal, ami frissen garantáltan megromlik, mélyhűtve meg már nem az igazi? Mert ha plazmatévét adtak volna ennyiért, azt megérteném.

Én nem bánom, ha a magyar nép úgy dönt, hogy mostantól az egy főre eső éves sajtfogyasztást megnöveljük, ehhez magam is szívesen csatlakozom (sőt, szerintem én már most is az átlag felett vagyok), de miért kell már megint a rendőrségnek, tűzoltóságnak (?), fogyasztóvédelemnek és GVH-nak ezen pörögni, a mi adóforintjainkból?

Persze nem szeretném a kereskedőt sem felmenteni, mert nekik sem jön rosszul az ingyenreklám, meg hallottam, hogy nem is makulátlanok, de a fogyasztókra most (is) egy kicsit jobban haragszom. Egy ilyen reklámújság több tízezer lakásba jut el, közülük mégis csak kétszázan indulnak a szabadfogású meccsen. És amíg lesznek kétszázan, addig lesznek ilyen akciók is.

hülyeségszint: (2/5)
szerintetek: (2,5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://kioktato.blog.hu/api/trackback/id/tr51172716

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tomi Dániában 2009.06.09. 09:10:57

Rájöttem mi kell a népnekRészlet a mai nap egyik fő híréből:"Több tucat panasz érkezett a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) a Penny Market vasárnapi akciója miatt. Emberek tolongtak, taposták egymást az áruházlánc üzleteiben, miután a cég este hét és…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoomy86 2009.06.09. 09:06:23

Hello. Ez az egyik fele, hogy miért ilyen ostobák az emberek... De nekem egy videoban más is feltűnt. Érdemes lenne megnézni a videót olyan 4:42-4:48 között.. Egy "asszony" épp rámolja ki a boltot, mivel mindenki csak a hülye sajtot figyeli, még a dolgozók is...
Link:
www.indavideo.hu/video/Sajtlaz_a_Pennyben

kioktató · http://kioktato.blog.hu/ 2009.06.09. 11:02:13

@zoomy86: bár sajna a felvétel nem egyértelmű, de a tekintet szerintem is "jellegzetes". Azért megnyugodtam, hogy voltak ott racionális emberkék is... :)

kioktató · http://kioktato.blog.hu/ 2009.06.09. 11:06:55

@Tomi Dániában: sajnos a népnek ez kell évezredek óta. Csak az változik koronként, hogy raknak-e hozzá demokratikus maszlagot.
süti beállítások módosítása